Zomervakantie 2024

In verband met de zomervakantie is de salon gesloten van maandag 15 juli tot en met zondag 4 augustus. Vanaf maandag 5 augustus sta ik weer voor jullie klaar! Anders dan anders, tijdens deze vakantieperiode ben ik telefonisch, per app en mail niet bereikbaar. 

 

 

Geslaagd! 

Op dinsdag 16 januari 2024 heb ik mijn diploma behaald tot pedicure! Ik ben helemaal blij!

Vanaf nu kun je bij Schoonheidssalon Joanne dus ook terecht voor pedicurebehandelingen. In maart 2024 start ik met de opleiding tot medisch pedicure, zodat ik vanaf 2025 iedereen in mijn salon mag ontvangen voor pedicurebehandelingen. 

Nieuwe tarievenlijst 2024

De nieuwe prijzen voor het nieuwe jaar zijn bekend en staan weer online. Er is een kleine aanpassing in de keuze van de gezichtsbehandelingen. Puur Genieten is namelijk komen te vervallen. Deze leek erg veel op Luxe Verwen Moment. Maar er is alsnog keuze genoeg uit de andere behandelingen die te kiezen zijn! 

 

 

Nieuwe stoel!

Ja zo leuk! Daar istie dan, mijn nieuwe behandelstoel! Ik ben helemaal blij!

Deze stoel is volledig elektrisch en daardoor geschikt voor zowel gezichts- als pedicurebehandelingen.

Ennnnn.... voorzien van een subtiele stoelverwarming! Kom jij hem snel proberen?

Zomervakantie 2023

In verband met de zomervakantie is de salon gesloten van 17 juli tot en met 6 augustus. Fijne zomer!

Opleiding tot pedicure

De opleiding tot pedicure is van start gegaan! Op woensdag* zitten we dus weer in de schoolbanken. Super interessant en erg leuk! De verwachting is dat volgend jaar januari (2024) de opleiding is afgerond. Hierna ga ik nog verder leren voor medisch pedicure. Hoe leuk is het om zowel voor een pedicure behandeling als gezichtsbehandeling bij mij in de salon te komen! Lijkt het jou leuk om een keer mee te gaan als model? Laat het mij dan zeker weten. Hoe of wat is nog niet bekend, maar dat kan ik t.z.t. laten weten.

*In verband met de opleiding is op woensdag de salon vanaf januari gesloten, hiervoor is de donderdag in de plaats gekomen.

Nieuwe tarievenlijst 2023

De nieuwe tarievenlijst voor 2023* staat weer online. Tevens zijn er 2 nieuwe behandelingen bijgekomen; bindweefselmassage voor het gezicht en wordt de lash lift helaas niet meer uitgevoerd bij mij in de salon. Graag hoop ik je snel te zien in de salon!

*Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

Kerst 2022

De agenda richting de feestdagen loopt inmiddels alweer vol! Wil jij er zeker van zijn om stralend de feestdagen in te gaan, wacht dan niet te lang met het plannen van een afspraak. Vol = vol

 

Zomervakantie 2022

In verband met de zomervakantie is de salon gesloten van maandag 29 augustus tot en met zondag 25 september. Vanaf maandag 26 september is de salon weer geopend.

Nieuwe zomerbehandeling!

Wil jij ook lekker verfrissend de zomer door? Boek dan nu de nieuwe behandeling! 'Fris de zomer door' deze behandeling is een lekkere verfrissende oppepper voor je huid!  De behandeling bestaat uit een frisse reiniging, milde peeling die door middel van een zacht masserend borsteltje wordt ingewerkt, fris hydraterend masker, concentraat (ware oppepper!) en een spf 30. 'Fris de zomer door' zorgt ervoor dat je huid een hydraterende boost krijgt om ervoor te zorgen dat je huid lekker fris en gehydrateerd blijft. Met dit lekkere weer moeten we extra lief zijn voor onze huid niet waar? De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost €29,50

Schoonheidssalon Joanne bestaat op 1 oktober 2021 10 jaar!

In oktober bestaat de salon alweer 10 jaar. En dat word gevierd! Iedereen die in oktober een afspraak heeft staan krijgt wat lekkers mee én maakt kans op een gratis gezichtsbehandeling! Daarnaast zijn er leuke kortingen op zowel producten als op verschillende behandelingen. Ook ben ik nog gevraagd voor een interview voor het vaktijdschrift De Beauty Professional. In de onderstaande link vind je het interview terug. 

https://beauty-pro.nl/.../10-jaar-schoonheidssalon-joanne/